WARMTEPOMP LATEN INSTALLEREN IN NAALDWIJK?

Ontdek onze expertise!

Warmtepomp laten installeren in Naaldwijk?

Zelf jouw huis verwarmen met groene energie? Met de aanschaf van een warmtepomp van Warmtepomptopper in Naaldwijk maak je dit mogelijk. Zo realiseer je een perfect klimaat in huis terwijl je tegelijk rekening houdt met de natuur. Met een ruim aanbod aan verschillende modellen warmtepompen, kunnen wij iedereen voorzien van de juiste pomp bij Warmtepomptopper in Naaldwijk. Ben je benieuwd naar onze modellen en al onze diensten? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak jouw woning efficiënter en duurzamer met een warmtepomp

Door het aanschaffen van een warmtepomp kies je voor een energiebesparende en milieuvriendelijke manier van energie opwekken. Door middel van warmtebronnen van buiten kan een warmtepomp warmte verwerken tot een aangename temperatuur in huis. Ook in de zomer kan een warmtepomp je van dienst zijn doordat de warmte juist naar buiten wordt begeleid. Kortom realiseer je met een warmtepomp altijd het gewilde klimaat in jouw woning of bedrijfspand.

Naast dat je met een warmtepomp een keuze maakt voor een efficiëntere woning, kies je tegelijk ook voor duurzaamheid. Een warmtepomp in Naaldwijk vormt een duurzaam alternatief voor de cv-ketel, waardoor je bovendien bijdraagt aan de energietransitie in Nederland. Ook als je nog niet toe bent aan de vervanging van je cv-ketel, zijn er opties om alsnog stappen richting duurzaamheid te maken en tegelijk te besparen op energiekosten. 

Ontdek welke warmtepomp perfect past bij jouw woning

Er zijn verschillende soorten warmtepompsystemen op de markt. Het grootste verschil tussen de pompen is de bron van warmte die zij gebruiken om voor jouw huis een aangename temperatuur te realiseren. Verder hangt het af van je budget, woonsituatie en jouw eigen voorkeuren welke warmtepomp bij jou past. De soorten warmtepompen waar je uit kunt kiezen zijn de water-water-, lucht-water- en de ventilatielucht-warmtepomp.

Een water-waterpomp maakt ten eerste gebruik van zonnewarmte dat is opgeslagen in de aardbodem. Met deze warmtebron creëert de pomp een ideaal binnenklimaat, zowel in de winter als in de zomer. De lucht-waterpomp haalt in tegenstelling tot de water-waterpomp haar warmte uit de buitenlucht om jouw huis te voorzien van verwarming. Dan hebben we nog de ventilatielucht-warmtepomp. Deze pomp maakt gebruik van de energie die jouw mechanische ventilatiesysteem je woning uit blaast. Zo voorziet deze pomp jouw woning van ventilatie én op een zeer duurzame manier van verwarming en warm tapwater. Kortom levert dit een duurzaam en gezond binnenklimaat op. Tot slot bieden wij ook nog hybride warmtepompen aan, voor iedereen die graag stappen richting duurzaamheid wil zetten maar nog niet de cv-ketel geheel wilt vervangen. Deze pomp vormt een mooie aanvulling op jouw centrale verwarming.

Wat kost het installeren van een warmtepomp?

De overstap naar een groene energiebron is een goede keuze, maar helaas nog niet de goedkoopste. Wel geldt het dat de investering zich vaak snel terugverdiend doordat de energiekosten maandelijks omlaag gaan. Bovendien is de aankoop van een warmtepomp een belegging in de toekomst. Wel moet daarbij worden vermeld dat een belangrijke voorwaarde voor een optimaal rendement is dat jouw woning of bedrijfspand goed geïsoleerd is en je vloerverwarming of laagtemperatuurverwarming in jouw woning hebt.

Voordelen van onze warmtepompen

Naast dat een warmtepomp een duurzame optie is, zijn er nog andere voordelen voor het kiezen voor een warmtepomp. Een pomp zorgt voor een kleinere CO2-voetafdruk en zorgt daarmee voor kostenbesparing op jouw energierekening. Ook zorgt een warmtepomp in je woning voor de stijging van jouw energielabel waardoor jouw huis meteen ook in waarde stijgt.

Veelgestelde vragen over warmtepompen

Misschien overweeg je een warmtepomp te nemen, maar is jouw huidige cv-ketel nog niet toe aan vervanging. In dit geval is een hybride warmtepomp een goede optie. Deze pomp werkt als het ware samen met je centrale verwarming. De warmtepomp zorgt voor het grootste deel van het jaar voor verwarming, de cv-ketel springt enkel bij als het echt koud wordt. Met een hybride maak je een grote stap naar duurzaamheid. Ook zijn deze pompen in kosten vaak wat betaalbaarder dan niet-hybride pompen.

Overweeg je een warmtepomp te kopen in Naaldwijk? Belangrijk om te weten is dat jouw huis goed geïsoleerd is. Geen goede isolatie kan zorgen voor een laag rendement van je warmtepomp, en dat is natuurlijk niet gewenst. We raden je daarom aan om dit eerst op orde te stellen voordat je een warmtepomp aanschaft.

Een warmtepomp installeren neemt doorgaans een dagdeel in beslag. Wel kan het zo zijn dan er eerst wat aanpassingen gedaan moeten worden voordat de pomp geplaatst kan worden In dat geval neemt de installatie wat meer tijd in beslag. Heb je advies nodig? Dan maken wij graag een offerte voor je. Hierin kunnen wij ook advies geven voor de combinatie van een warmtepomp met zonnepanelen of airconditioning bijvoorbeeld.

Tot het einde van 2023 kan je je beroepen op een subsidieregeling voor warmtepompen. Deze is speciaal in het leven geroepen door de rijksoverheid om mensen aan te moedigen de overstap te maken naar groene energie.

WE ADVISEREN JE GRAAG

Een warmtepomp koop je niet zomaar. Met een levensduur van 15 tot 20 jaar is het van belang dat de warmtepomp goed aansluit bij jouw (woon)situatie en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan waarbij we je een aantal vragen stellen over jouw woonsituatie. Geen huis is namelijk hetzelfde. Neem voor meer informatie contact op met Warmtepomptopper.

Winkelwagen
Scroll naar boven