WARMTEPOMP LATEN INSTALLEREN IN PIJNACKER?

Onze Warmtepomptopper installateur helpt u bij een aangenaam en energie-efficiënt binnenklimaat.

Warmtepomp laten installeren in Pijnacker?

Een groene energiebron in huis die jou helpt energie te besparen en milieuvriendelijk is? Dat is mogelijk met de aanschaf van een warmtepomp van Warmtepomptopper in Pijnacker. In de winter zorgt de pomp voor verwarming door bijvoorbeeld uit de buitenlucht warmte te halen, in de winter kan de temperatuur worden beheerst door de warmte van binnen naar buiten te leiden. Kortom, met een warmtepomp in je huis of bedrijfspand is er altijd een aangenaam klimaat binnen.


Hoe werkt een warmtepomp?

Hoewel er verschillende soorten warmtepompen bestaan, werken ze in de basis allemaal hetzelfde. Een warmtepomp haalt haar warmte namelijk uit de omgeving. Hierbij kun je denken aan de buitenlucht, de bodem of het grondwater. In de pomp zelf wordt deze warmte vervolgens op de gewenste temperatuur gebracht. Een warmtepomp vormt een mooie groene vervanging van de traditionele cv-ketel. De pomp zorgt namelijk net als de cv-ketel voor warm water door de leidingen en warm tapwater.

Welke soorten warmtepompen zijn er?

Je kan uit allerlei soorten warmtepompen kiezen. De meeste pompen zijn een vervanger van de cv-ketel, maar je hebt ook de hybride warmtepomp die deze voor een deel vervangt. De hybride warmtepompen werken eigenlijk samen met de cv-ketel in jouw huis of bedrijfspand. Deze pomp is ideaal voor wie het gasverbruik wil verlagen, de pomp neemt namelijk grotendeels de verwarming van de leidingen en tapwater op zich. De cv-ketel springt enkel bij op extreem koude dagen in de winter.

Daarnaast heb je dus ook warmtepompen die zonder de hulp van de cv-ketel kunnen functioneren. Het grote voordeel van deze pompen is dat je op die manier volledig van het gas af bent en dus voor een volledig groene keuze gaat. Je kan in dit geval kiezen uit verschillende soorten warmtepompen bij Warmtepomptopper in Pijnacker. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een lucht-water warmtepomp, een water-water warmtepomp of een vitaliteitlucht-water warmtepomp. Afhankelijk van de staat van je woning of bedrijfspand, persoonlijke voorkeuren en budget kan je de warmtepomp kiezen die bij jou past.

De voordelen van onze warmtepompen

Naast dat een warmtepomp kopen in Pijnacker een mooie groene optie is, zijn er ook nog andere voordelen. Zo kan een warmtepomp een huis niet alleen verwarmen, maar ook verkoelen. Hoewel deze optie wat extra kosten met zich meebrengt, ga je wel een koelere zomer tegemoet. Daarnaast is een pluspunt van een warmtepomp dat het een veilig alternatief is voor de cv-ketel. Bovendien kan je een subsidie aanvragen voor het aankopen van een warmtepomp, waardoor de kosten deels worden gedekt. Zo wordt de aanschaf van een pomp aantrekkelijker gemaakt door de Nederlandse overheid.
Tot slot is het niet onbelangrijk om te benoemen dat het verduurzamen van je huis door een warmtepomp, zorgt voor een verbetering van je energielabel én de stijging van de waarde van je huis. Kortom, een mooie investering in de toekomst.

Veelgestelde vragen

Hoewel de aanschaf van een warmtepomp een duurzame keuze is, is de aanschaf ervan niet goedkoop. Omdat de kosten van een warmtepomp verschilt per situatie, raden we onze klanten aan om een offerte op maat te laten maken voor hun. Zo krijg je als klant gepersonaliseerd advies over welke warmtepomp het beste bij je huis of bedrijfspand past en krijg je een overzicht van alle kosten. Daarbij kunnen wij je ook voorzien in advies over het nemen van andere groene energiebronnen als zonnepanelen of een airconditioning in Pijnacker.

De kosten voor een warmtepomp hoef je gelukkig niet helemaal uit eigen zak te betalen. Tot 2023 kan je namelijk in aanmerking komen voor een ISDE-subsidie die kan worden aangevraagd via RVO.nl. Deze subsidie is speciaal in het leven geroepen door de Rijksoverheid om particulieren en bedrijven aan te moedigen om bijvoorbeeld een warmtepomp te laten installeren in Pijnacker. De aanvraag van de subsidie kan je doen binnen zes maanden na de installatie van de warmtepomp.

Bij Warmtepomptopper in Pijnacker kunnen wij je deskundig van dienst zijn. Met  vakkundige monteurs in dienst en jaren van ervaring, bent u op het juiste adres voor het plaatsen van een warmtepomp. Wij leveren snelle en goede service, en helpen graag om de juiste keuze te maken. Verder bieden we bij de koop van een warmtepomp in Pijnacker 5 jaar garantie en zijn al onze prijzen inclusief montage. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

WE ADVISEREN JE GRAAG

Een warmtepomp koop je niet zomaar. Met een levensduur van 15 tot 20 jaar is het van belang dat de warmtepomp goed aansluit bij jouw (woon)situatie en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan waarbij we je een aantal vragen stellen over jouw woonsituatie. Geen huis is namelijk hetzelfde. Neem voor meer informatie contact op met Warmtepomptopper.

Winkelwagen
Scroll naar boven