COLLECTIEVE INKOOP WARMTEPOMP IN DORDRECHT

Profiteer nu van hoge kortingen tijdens de collectieve inkoop van een warmtepomp in jouw gemeente.

Aanschaf warmtepomp met hoge korting

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in onze collectiviteit-actie in de Gemeente Dordrecht.
Het maken van de overstap naar (gedeeltelijk) gasloos verwarmen, heeft in de meeste huishoudens nogal wat voeten in de aarde. Vaak ligt het niet aan de bereidheid om duurzamer te leven. De meesten van ons willen best iets doen om een steentje bij te dragen aan een beter klimaat.
Daarom bedachten wij van Warmtepomptopper een manier om je tegemoet te komen in het maken van de stap naar het duurzaam verwarmen van jouw woning.

Warmtepomptopper maakt het nu mogelijk om samen met je buurtgenoten collectief een warmtepomp per huishouden aan te schaffen. Op deze manier is het voor ons als leverancier mogelijk om aantrekkelijke kortingen aan te bieden bij de aankoop en installatie van een warmtepomp.
Hoe meer inschrijvingen we ontvangen, hoe hoger jouw korting! 

Hoe kan ik me inschrijven voor een warmtepomp?

Als inwoner van de gemeente Dordrecht kun je je vrijblijvend inschrijven voor deze collectieve inkoop warmtepompen. Bij inschrijving stellen we een aantal vragen over je woonsituatie, zodat we je een passend aanbod kunnen doen.

Stap 1

Op deze pagina kun je het online inschrijfformulier invullen. Hierin zijn wat vragen opgenomen over jouw woonsituatie, zodat wij u een passend aanbod kunnen doen. Of neem telefonisch contact met ons op via 088 730 1000.

Stap 2

Wij nemen contact met je op om jouw wensen te bespreken. Je ontvangt vervolgens een persoonlijk aanbod en je beslist zelf of je wilt ingaan op ons aanbod. Indien gewenst kunnen wij vooraf bij je op bezoek komen voor advies.

Stap 3

Ga je akkoord met ons aanbod? Top!
Op afspraak komt er een monteur langs op locatie voor een schouw en wordt er in goed overleg met jou een installatiedatum ingepland.

Stap 4

Conform de gemaakte afspraken installeert een monteur van Warmtepomptopper jouw warmtepomp en begin je direct met besparen op jouw energiekosten.
Aantal inschrijvingen

Hoeveel korting krijg ik?

Op deze pagina kun je zien hoeveel buurtbewoners zich al hebben ingeschreven. Hoe meer inwoners uit de gemeente Dordrecht zich inschrijven, hoe hoger de korting per huishouden!

Bij 2 tot 10 inschrijvingen
€ 150,00 korting
Bij 11 tot 20 inschrijvingen
€ 200,00 korting
Bij 21 tot 30 inschrijvingen
€ 250,00 korting
Bij 30 of meer inschrijvingen
€ 300,00 korting

ONLINE INSCHRIJFFORMULIER

JA! Ik wil me inschrijven voor de warmtepomp actie

Om je een passend voorstel te kunnen doen hebben we wat informatie nodig over jouw woonsituatie. Na het invullen van je gegevens ontvang je zo spoedig mogelijk een persoonlijk aanbod.

Wat zijn de kosten van een warmtepomp en installatie

Om een warmtepomp voor jouw woning in de gemeente Dordrecht te kunnen installeren, is het belangrijk voor ons en onze monteurs om meer inzicht te krijgen in jouw woningtype en het bouwjaar van je woning.
Daarbij komt dat informatie over de cv-ketel, het huidige type verwarming en getroffen isolatiemaatregelen helpt om te bepalen welke warmtepomp het meest geschikt is voor jouw woning. Dit zijn dan ook zaken die wij uitvragen als je een offerte voor een warmtepomp aanvraagt, omdat het van invloed is op de kosten van een warmtepomp en dan met name op de installatie ervan. De ene woning is de andere niet, waardoor de installatie van een warmtepomp om maatwerk en expertise vraagt.
Voor meer inzicht in de kosten van de installatie van jouw warmtepomp, raden we je aan vrijblijvend bovenstaand offerteformulier in te vullen, zodat wij je een passend aanbod kunnen doen.

Veelgestelde vragen

Om een warmtepomp te laten installeren is het noodzakelijk dat dit veilig wordt gedaan. Daarom is het verplicht gesteld dat bedrijven een NVKL certificaat hebben. Ons bedrijf voldoet aan deze eis, waardoor jij zeker weet dat er een warmtepomp wordt geïnstalleerd die voldoet aan de wetgeving.

Over het algemeen kost het een dag om een warmtepomp te installeren. Nu kan het zo zijn dat er bij een woning of type warmtepomp meer moet worden verbouwd. Daardoor kan de installatie ook langer duren, maar dat vooraf met je besproken gedurende het eerste contact of tijdens de schouw.

Zoals eerder genoemd zijn er regelingen voor subsidies voor een warmtepomp. Dit maakt de kosten voor een warmtepomp behapbaarder en dus beter betaalbaar. Deze subsidie kan worden aangevraagd door zowel particulieren als bedrijven en ligt vaak tussen de €1000,- en €2500,-. We raden aan om eerst een offerte voor een warmtepomp aan te vragen zodat je kan peilen welke subsidie er mogelijk is.

Ook wanneer je cv-ketel nog niet aan vervanging toe is kun je toch beginnen met duurzaam verwarmen van je woning en tegelijkertijd gaan besparen op je energiekosten. Het is namelijk mogelijk om een warmtepomp te combineren met je cv-ketel. We raden je in dat geval aan om te gaan voor een warmtepomp met voldoende capaciteit, zodat wanneer je cv-ketel wel aan vervanging toe is, de warmtepomp de volledige taak van het verwarmen van je huis kan overnemen.
De hybride oplossing kan ook uitkomst bieden voor woningen die (nog) niet optimaal zijn geïsoleerd of wanneer radiatoren de ruimtes verwarmen.

Winkelwagen
Scroll naar boven